آب سیب ادویه ‌دار

آب سیب ادویه ‌دار نوشیدنی زمستانی گرم و انرژی‌زا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی شما مناسب است. اگر در یک روز سرد و دلگیر زمستانی دور هم جمع می‌شوید نوشیدنی وگن آب سیب ادویه ‌دار را آماده کنید تا همه سرحال شده و از دور هم بودن لذت ببرید.

طرز تهیه آب سیب ادویه ‌دار

Recipe by ناصر صادقی
Servings

2

servings
Prep time

5

minutes
Cooking time

10

minutes
Calories

295

kcal
Total time

15

minutes

طرز تهیه آب سیب ادویه ‌دار در 5 گام ساده و راحت در کنار مواد لازم در دسترس و پر از خواص و با مزاج گرم برای روزهای سرد زمستانی.

مواد لازم

  • جوز هندی: 1 عدد

  • دانهٔ فلفل: 10 عدد

  • میخک: 10 عدد

  • بادیان ستاره‌ای: 2 عدد

  • چوب دارچین: 4 عدد

  • آب سیب: 8 لیوان

  • پرتقال کوچک برای تزیین: 1 عدد

  • زغال اخته برای تزیین

دستور تهیه آب سیب ادویه ‌دار

  • تمام ادویه‌ها را به مدت 2 تا 3 دقیقه با هم تفت بدهید تا برشته شوند و عطرشان آزاد شود.
  • آب سیب را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
  • سپس ادویه‌ها را در آن ریخته و شعله را آنقدر کم کنید که نجوشد، فقط گرم بماند.
  • اجازه دهید 1 ساعت در این حالت بماند.
  • اگر برای این کار از آرام‌پز استفاده می‌کنید بخش نکات را بخوانید.

نکات

  • اگر برای این کار از آرام‌پز استفاده می‌کنید باید اجازه دهید آب سیب و ادویه‌ها 3 ساعت در آرام‌پز بمانند.
  • بعد از گذشت مدت زمان لازم، نوشیدنی شما آماده است.
  • در لیوان بریزید و با پرتقال و زغال اخته تزیین کنید.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.