سالاد تن ماهی با پاستا

سالادها عموما به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرند. اما اگر سالاد خود را با مواد غذایی پروتئین دار ترکیب کنیم، می توانیم از آن به عنوان یک خوراک کامل در وعده غذایی اصلی استفاده کنیم. سالاد تن ماهی یکی از همین سالادها به شمار می آید، تن ماهی یک منبع خوب پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 می باشد.

خصوصا وقتی با پاستا ترکیب می شود، می تواند یک غذای کامل بسازد. علاوه بر این با تهیه یک سس سالم و طبیعی می توان سلامت این غذا را حفظ کرد و آن را در لیست غذاهای رژیمی و سالم قرار داد.

همچنین سالاد تن ماهی با ترکیبات جذاب خود می تواند یک غذای ایده آل و محبوب برای کودکان محسوب شود، و در روزهای مدرسه می تواند به عنوان یک غذای مقوی به حفظ انرژی کودک کمک کند.

اگر سالاد تن ماهی را برای فرزندان خود تهیه می کنید، می توانید از مقدار کمی سس مایونز یا ماست یونانی در تهیه چاشنی آن استفاده کنید.

مواد لازم سالاد تن ماهی با پاستا (برای 4 نفر)

  • پاستا شکل دار (مانند صدفی): 4 پیمانه
  • نخود فرنگی: 1 و نیم پیمانه
  • ساقه کرفس: 1 عدد (خرد شده)
  • پیاز قرمز: نصف (خرد شده)
  • جعفری: نصف پیمانه (تازه و ریز خرد شده)
  • تن ماهی: 2 قوطی (بدون روغن)
  • روغن زیتون: یک سوم پیمانه
  • سرکه قرمز: یک چهارم پیمانه
  • سس خردل متوسط: نصف قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد تن ماهی

  1. در مرحله اول تهیه سالاد تن ماهی، پاستا را درون یک قابلمه بزرگ آب جوش طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن، پخته و آماده کرده، سپس با آب سرد آبکشی می کنیم.
  2. برای این سالاد، بهتر است از پاستاهای شکل دار در سایزهای کوچک استفاده کنیم، مانند پاستا صدفی یا پاپیونی و غیره.
  3. در صورت تمایل می توانیم نخودفرنگی ها را نیز درون آب جوش برای چند دقیقه بپزیم.
  4. قوطی تن ماهی ها را درون قابلمه ای حاوی آب قرار داده و اجازه می دهیم به مدت بیست دقیقه در آب بجوشد.
  5. در این فاصله بقیه سبزیجات نظیر کرفس، پیاز و جعفری را خرد می کنیم.
  6. سپس تن ماهی را از قوطی خارج کرده و درون آبکش می ریزیم تا روغن آن گرفته شود.
  7. در مرحله بعد، درون یک کاسه بزرگ پاستا، نخودفرنگی، کرفس، پیاز و جعفری خرد شده را به همراه تن ماهی ترکیب می کنیم.
  8. برای تهیه سس سالاد در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، سرکه، سس خردل، یک قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری فلفل را با هم مخلوط می کنیم.
  9. حال سس آماده شده را روی سالاد تن ماهی ریخته و به آرامی هم می زنیم تا تمام اجزای سالاد به آن آغشته شوند.
  10. این سالاد خوشمزه و مقوی را می توانید هم دما با دمای اتاق و یا بصورت خنک شده در یخچال سرو کنید.

نکات بخت سالاد تن ماهی با پاستا

برای تهیه سالاد تن ماهی می توانید از انواع سبزیجاتی که در خانه موجود دارید استفاده کنید، و بدون محدودیت و با خلاقیت خود، سالادهای متنوع درست کنید.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.