ژله توت فرنگی
مواد لازم ژله توت فرنگی
- ژله توت فرنگی یا آلبالو : یک بسته
- آب جوش : 1 لیوان سر خالی
- آب سرد : 1 لیوان سر خالی
- برگ ریحان یا نعنا : به مقدار لازم برای تزیین
- چیپس شکلاتی : به مقدار لازم برای تزیین
- پلاستیک فریزر : یک عدد
طرز تهیه ژله توت فرنگی
- ابتدا پودر ژله را در یک لیوان سر خالی آب جوش حل کرده و در صورت تمایل یک الی دو دقیقه روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا کاملا حل شود.
- سپس یک لیوان سر خالی آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی از دما بیفتد.
- مایع را داخل پلاستیک فریزر ریخته و سر آنرا محکم گره بزنید و آویزان کنید تا شکل توت فرنگی به خود بگیرد.
- در یخچال بگذارید تا ببندد.
- وقتی کاملا بست آنرا از یخچال خارج کرده و پلاستیک را به آرامی بریده و در آورید.
- ژله را در ظرف دلخواه قرار داده و روی آنرا با چیپس شکلاتی تزیین کنید.
- برای برگ بالای توت فرنگی از تعدادی برگ ریحان یا هر سبزی که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر میخواهید این ژله را با استفاده از پودر ژلاتین تهیه کنید به صورت زیر است
- ابتدا یک لیوان آب آلبالو و یا توت فرنگی و یک قاشق پودر ژلاتین، در صورت تمایل مقداری شکر را با هم مخلوط کرده و یکی دو دقیقه روی شعله کم یا روی بخار کتری قرار دهید تا حل شوند.
- سپس بقیه مراحل را انجام دهید.
بیشتر بخوانید:
منبع: قندپهلو