طرز تهیه پیتزا یونانی

پیتزا یونانی یکی از انواع پیتزاهای محبوب نسل جوان است. طعم تندی دلپذیری که در این پیتزا احساس می کنیم، فوق العاده جذاب بوده و از این جهت باید پیتزا یونانی را یکی از خوشمزه ترین پیتزاهایی بدانیم که همیشه در منوی مخصوص پیتزا یافت می شود.

مواد اولیه پیتزا یونانی (1 نفر)

  • خمیر پیتزا 1 عدد
  • زیتون سیاه 2 پیمانه
  • سیر متوسط 3 حبه
  • گوشت چرخ کرده 150 گرم
  • چند برگ ریحان تازه
  • پیاز قرمز خرد شده 2 عدد
  • پنیر پیتزا 250 گرم
  • جعفری خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
  • آویشن 1 قاشق چای خوری
  • سس کچاپ 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی گیلاسی
  • مقداری چیپس
  • فلفل سیاه و فلفل قرمز به میزان کافی

طرز تهیه پیتزا یونانی

  1. گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز خرد کرده، در تابه تفت بدهید تا از حالت خامی خارج شده و کمی سرخ گردد. روغن گوشت را بعد از آن به خوبی بگیرید.
  2. اکنون خمیر پیتزا را در ظرف مخصوص فر قرار داده و سس کچاپ را روی آن پخش نمایید.
  3. روی سس را با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.
  4. سپس گوشت چرخ کرده را روی پنیرها پخش نمایید.
  5. پس از آن دیگر مواد پیتزا؛ پیاز قرمز خرد شده، سیر خرد شده، زیتون، برگ های ریحان و مواد دیگر را روی آن پخش نمایید.
  6. در این مرحله بسته به تحمل خود نسبت به تندی غذا، روی این مواد فلفل سیاه و فلفل قرمز بپاشید. (توجه داشته باشید که ذات پیتزای یونانی باید تند باشد، اما اگر مزاج شما تحمل تندی زیاد را ندارد، می توانید در این مرحله فلفل کمتری روی پیتزا بپاشید.)
  7. حالا دوباره روی مواد پیتزا را با پنیر پیتزا پوشانده و چند ورقه چیپس در جای جای آن قرار دهید. (برگه های چیپس را طوری بین پنیرها قرار دهید که بعد از آب و طلایی شدن پنیر، بخشی از چیپس داخل بافت پیتزا و بخشی دیگر بیرون آن دیده شود. این باعث می شود که شکل پیتزا شما نیز جذاب تر به چشم بیاید.)
روش تهیه پیتزا یونانی
روش تهیه پیتزا یونانی
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.