پیتزا پپرونی
![بهترین دستور تهیه پیتزا پپرونی](https://baladshim.ir/wp-content/uploads/2021/03/d8b7d8b1d8b2-d8aad987db8cd987-d9bedb8cd8aad8b2d8a7-d9bed9bed8b1d988d986db8c_605bc427d06b7-e1653483540168.jpeg)
یکی از پیتزاهای محبوب بین ایرانی ها، پیتزا پپرونی است. این پیتزا نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد و علاقه مندان به سوسیس پپرونی به این پیتزا علاقه بیشتری نشان می دهند.
طرز تهیه پیتزا پپرونی
Course: 👩🍳 آشپزی, طرز تهیه پیتزاCuisine: ایتالیاییDifficulty: آسانServings
2
servingsPrep time
15
minutesCooking time
29
minutesCalories
2120
kcalTot45al time
45
minutesمواد لازم پیتزا پپرونی
سوسیس پپرونی 250 گرم
خمیر پیتزا 1 عدد
ریحون
پنیر پیتزا 200 گرم
سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
مراحل تهیه پیتزا پپرونی
- سوسیس پپرونی را که از پیش تهیه کرده اید، به شکل لایه لایه و از سطح مقطع آن برش بزنید.
- سپس فلفل دلمه ای را به خوبی شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
- گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و بخش های آبدار آن را مجزا نمایید.
- خمیر پیتزا را آماده کرده و سس کچاپ را روی سطح آن پخش نمایید.
- روی این سس مقداری پنیر پیتزا (به اندازه یک سوم پنیر پیتزایی که آماده کرده اید) را بریزید.
- سپس مواد پیتزا یعنی پپرونی را روی سطح آن با فراوانی یکسان چیده و برش های فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نیز لا به لای پپرونی ها پخش کنید.
- روی این مواد را با پنیر پیتزا پوشانده و کمی آویشن یا فلفل سیاه بپاشید.
- 180 تا 200 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید، قرار داده و اجازه دهید برای مدت 30 دقیقه در این حالت بماند.
- پس از آن که لایه رویی پیتزا شما طلایی رنگ شد، آن را از فر خارج کرده، برش زده و سرو نمایید.
نکات
- بدیهی است که برای تهیه 2 عدد پیتزا، تمام مواد گفته شده در بالا باید دو برابر در نظر گرفته شوند.
- پیتزا پپرونی از انواع پیتزا است که روال تهیه ساده ای دارد و زمان آماده سازی و طبخ آن، بیش از 45 دقیقه طول نخواهد کشید.
- شما می توانید از چند برش زیتون نیز روی پیتزا و برای تزئین آن استفاده کنید.