پیتزا پپرونی

یکی از پیتزاهای محبوب بین ایرانی ها، پیتزا پپرونی است. این پیتزا نه تنها در ایران، بلکه در سراسر جهان طرفداران خاص خود را دارد و علاقه مندان به سوسیس پپرونی به این پیتزا علاقه بیشتری نشان می دهند.

طرز تهیه پیتزا پپرونی

Course: 👩‍🍳 آشپزی, طرز تهیه پیتزاCuisine: ایتالیاییDifficulty: آسان
Servings

2

servings
Prep time

15

minutes
Cooking time

29

minutes
Calories

2120

kcal
Tot45al time

45

minutes

مواد لازم پیتزا پپرونی

  • سوسیس پپرونی 250 گرم

  • خمیر پیتزا 1 عدد

  • ریحون

  • پنیر پیتزا 200 گرم

  • سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری

  • گوجه فرنگی متوسط 1 عدد

مراحل تهیه پیتزا پپرونی

  • سوسیس پپرونی را که از پیش تهیه کرده اید، به شکل لایه لایه و از سطح مقطع آن برش بزنید.
  • سپس فلفل دلمه ای را به خوبی شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
  • گوجه فرنگی را نیز خرد کرده و بخش های آبدار آن را مجزا نمایید.
  • خمیر پیتزا را آماده کرده و سس کچاپ را روی سطح آن پخش نمایید.
  • روی این سس مقداری پنیر پیتزا (به اندازه یک سوم پنیر پیتزایی که آماده کرده اید) را بریزید.
  • سپس مواد پیتزا یعنی پپرونی را روی سطح آن با فراوانی یکسان چیده و برش های فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را نیز لا به لای پپرونی ها پخش کنید.
  • روی این مواد را با پنیر پیتزا پوشانده و کمی آویشن یا فلفل سیاه بپاشید.
  • 180 تا 200 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده اید، قرار داده و اجازه دهید برای مدت 30 دقیقه در این حالت بماند.
  • پس از آن که لایه رویی پیتزا شما طلایی رنگ شد، آن را از فر خارج کرده، برش زده و سرو نمایید.

نکات

  • بدیهی است که برای تهیه 2 عدد پیتزا، تمام مواد گفته شده در بالا باید دو برابر در نظر گرفته شوند.
  • پیتزا پپرونی از انواع پیتزا است که روال تهیه ساده ای دارد و زمان آماده سازی و طبخ آن، بیش از 45 دقیقه طول نخواهد کشید.
  • شما می توانید از چند برش زیتون نیز روی پیتزا و برای تزئین آن استفاده کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.