طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

پیتزا گوشت و قارچ از انواع پیتزا است که به شکلی سالم تهیه شده و با حذف سوسیس و کالباس، وعده غذایی مناسبی به نظر می رسد. برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ زمان زیادی نیاز ندارید

مواد لازم تهیه پیتزا گوشت و قارچ (1 نفر)

  • گوشت چرخ کرده 150 گرم
  • قارچ متوسط 100 گرم
  • پنیر پیتزا 150 گرم
  • خمیر پیتزا 1 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
  • فلفل دلمه ای رنگی
  • سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و آویشن به میزان کافی

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

  1. برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ باید مراحل زیر را طی نمایید:
  2. ابتدا گوشت پیاز را به صورت نگینی و بسیار ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در تابه بریزید.
  3. پس از این که کمی پیازها طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نمایید. اجازه دهید گوشت هم به همراه پیاز تفت داده شود.
  4. پس از آن که رنگ گوشت برگشته و سرخ شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
  5. اکنون خمیر پیتزا را در سینی فر گذاشته و سه قاشق سس کچاپ را روی آن ریخته و به خوبی پخش نمایید.
  6. یک لایه پنیر پیتزا رنده شده روی این سس بریزید و سپس گوشت و پیاز را بین پنیرها پخش کنید.
  7. قارچ ها را که از قبل شسته و خرد کرده و برش زده اید، به صورت پراکنده روی گوشت و پنیرها قرار دهید.
  8. حالا فلفل دلمه ای را نیز شسته و خشک کرده و سپس به صورت نگینی خرد کنید.
  9. فلفل های خرد شده را در جای جای سطح پیتزا پراکنده کنید.
  10. در نهایت روی مواد پیتزا را با پنیر فراوان بپوشانید و روی آن پنیر، فلفل و آویشن بپاشید.
  11. این پیتزا را بین 25 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر آن طلایی رنگ شود.
  12. نکته: شما می توانید برای تزئین این پیتزا از ذرت یا زیتون حلقه شده، استفاده نمایید.
پیتزا گوشت و قارچ
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.