طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
پیتزا گوشت و قارچ از انواع پیتزا است که به شکلی سالم تهیه شده و با حذف سوسیس و کالباس، وعده غذایی مناسبی به نظر می رسد. برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ زمان زیادی نیاز ندارید
مواد لازم تهیه پیتزا گوشت و قارچ (1 نفر)
- گوشت چرخ کرده 150 گرم
- قارچ متوسط 100 گرم
- پنیر پیتزا 150 گرم
- خمیر پیتزا 1 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی
- سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و آویشن به میزان کافی
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
- برای تهیه پیتزا گوشت و قارچ باید مراحل زیر را طی نمایید:
- ابتدا گوشت پیاز را به صورت نگینی و بسیار ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن در تابه بریزید.
- پس از این که کمی پیازها طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه نمایید. اجازه دهید گوشت هم به همراه پیاز تفت داده شود.
- پس از آن که رنگ گوشت برگشته و سرخ شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
- اکنون خمیر پیتزا را در سینی فر گذاشته و سه قاشق سس کچاپ را روی آن ریخته و به خوبی پخش نمایید.
- یک لایه پنیر پیتزا رنده شده روی این سس بریزید و سپس گوشت و پیاز را بین پنیرها پخش کنید.
- قارچ ها را که از قبل شسته و خرد کرده و برش زده اید، به صورت پراکنده روی گوشت و پنیرها قرار دهید.
- حالا فلفل دلمه ای را نیز شسته و خشک کرده و سپس به صورت نگینی خرد کنید.
- فلفل های خرد شده را در جای جای سطح پیتزا پراکنده کنید.
- در نهایت روی مواد پیتزا را با پنیر فراوان بپوشانید و روی آن پنیر، فلفل و آویشن بپاشید.
- این پیتزا را بین 25 دقیقه تا نیم ساعت داخل فر با دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر آن طلایی رنگ شود.
- نکته: شما می توانید برای تزئین این پیتزا از ذرت یا زیتون حلقه شده، استفاده نمایید.