طبع گوشت بلدرچین
مزاج گوشت بلدرچین سردی یا گرمی؟
- مزاج گوشت بلدرچین گرم و خشک است.
- ارزش غذایی زیادی دارد و چاق کننده است.
- نرم و لطیف کننده پوست بدن است.
- مصرف گوشت آن سبب تقویت و تحریک نیروی جنسی مخصوصاً در زنان میگردد.
- ادرار آور است و به درمان سنگ کلیه و مثانه نیز کمک میکند.
- درد مفاصل را که علت آن سردی باشد، تسکین میدهد.
- باعث رقت قلب میشود.
- اگر تخم بلدرچین را به اطفال بدهند سبب فصاحت و تسریع سخن گفتن آنها میشود.
عوارض مصرف زیاد گوشت بلدرچین
- سردرد
- پایین آمدن فشار خون
- بروز مشکلات کلیوی و تشکیل سنگ کلیه
- تجمه زیاد کلسترول و بالارفتن چربی خون
مصلح گوشت بلدرچین چیست؟
- برای اصلاح گوشت بلدرچین و کاهش مضرات آن، بهتر است در روغن کنجد یا زیتون سرخ شده و همراه ترشی مصرف شود.
- روغن کنجد، روغن زیتون و روغن بادام شیرین مصلح گوشت بلدرچین و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.
بیشتر بخوانید: