طبع گوشت قرقاول

مزاج گوشت قرقاول سرد است یا گرم؟

  • مزاج گوشت قرقاول گرم و خشک است.
  • گوشت آن لطیف و زودهضم است.
  • از هضم آن خون خوبی برای بدن تولید می‌شود.
  • موجب تقویت مغز می‌شود و برای درمان فراموشی و وسواس مفید است.
  • مصرف فراوان این گوشت به گرم مزاجان توصیه نمی‌شود و می‌تواند ایجاد سردرد کند.

مصلح گوشت قرقاول چیست؟

سکنجبین مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت قرقاول است.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.