مزاج باقلا تازه در طب سنتی

طبع باقلا تازه سرد است یا گرم؟

خواص و مزاج باقلا تازه در طب سنتی به شرح زیر است:

  • مزاج باقلای تازه، سرد و تر است.
  • برای پاکسازی سینه و ریه و تقویت آن‌ها مفید است.
  • سرفه را تسکین می‌دهد.
  • از باقلا در حد متعادل برای تقویت نیروی جنسی استفاده می‌شود.
  • باقلا تازه ترمیم کننده زخم‌های روده است.
  • از تولید سنگ‌های مثانه و کلیه و انسداد مجاری جلوگیری می‌کند.
  • مصرف متعادل آن برای کم‎خونی مفید است و تقویت کننده مغز استخوان‎ها می‌باشد.
  • ضماد آن جهت جلوگیری از رشد موهای زائد موثر است.
  • ضماد باقلا تازه به همراه آرد جو جهت کاهش ورم پستان که در اثر انجماد شیر بوجود می آید، موثر است.

مضرات زیاده روی در مصرف باقلا تازه

  • خوردن افراطی باقلا تازه سبب نفخ، اختلاج و احساس سنگینی در ناحیه سر می‌شود.
  •  باعث کندشدن ذهن می‎گردد.

خوردن باقلا تازه برای چه افرادی توصیه نمی‎شود؟

  • افراد مبتلا به بیماری‌های خونی از جمله فاویسم
  • افراد مبتلا به کم خونی شدید
  • پوست کنده باقلا مضرات کمتری دارد. افرادی که معده ضعیف دارند به هیچ وجه نباید باقلا را با پوست بخورند.

مصلح باقلا تازه چیست؟

مصلح باقلا تازه  ادویه‌های گرم مثل مرزه، دارچین، زیره، آویشن، فلفل، پونه، گلپر، عسل  و نمک می‌باشد.

  • مصلح باقلا تازه جهت رفع نفخ، فلفل، میخک، گلپر و نمک است.
  • مصلح باقلا  تازه برای کاهش میزان سردی آن، گلپر یا نمک است.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.