طبع آلو

مزاج آلو گرم است یا سرد؟

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • آلوی سیاه کاملاً رسیده و شیرین از آلوی زرد میخوش سردی کمتری دارد.
  • در تعدیل حرارت بدن و کاهش تشنگی موثر است.
  • آلوی شیرین ملیّن خوبی است و به ویژه برای یبوست ناشی از گرم و خشکی در صفراوی مزاج‌ها بسیار سودمند است.
  • آلوی ترش، قی یا تهوع ناشی از برگشت صفرا به معده را کم می‌کند. در چنین حالتی، تلخی دهان و عطش نیز وجود دارد.
  • آلو تسکین دهنده‌ی حرارت زاید قلب نیز می‌باشد و برای رفع تپش قلب و اضطراب نیز مفید است.
  • مصرف آلو موجب پاکسازی معده و روده از فضولات می‌شود.
  • آلو را می‌توانید به صورت میوه خام، آش آلو، برگه آلو، رب یا لواشک آلو مصرف کنید.
  • در مشکلات گوارشی از جمله ضعف هضم و نفخ معده، مصرف میوه خام آن توصیه نمی‌شود.

مصرف زیاد آلو برای چه افرادی مضر است؟

  • مصرف زیاد آلو برای کسانی که بیماری طحال دارند مضر است و آن‌ها باید قبل از غذا آن را میل کرده و تا از معده خارج نشده چیزی نخورند.
  • مصرف زیاد آلو (به‌ویژه آلوی خشک) در مبتلایان به مرض قند، سنگ کلیه و کیسه صفرا مجاز نیست.
  • زیاده روی در مصرف آلو بخصوص در تر مزاجان برای مغز زیان آور دانسته شده است.

مصلح آلو چیست؟

  • آلو به خصوص آلوی ترش برای معده مضرّ است، و مصلح آن گلقند است.
  • مصلح ضرر آلو در معدۀ سردمزاجان ماءالعسل است.
  • همچنین؛ زنیان، زیره، روغن زیتون و عسل را نیز مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آلو دانسته‌اند.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.