طبع ماش

مزاج ماش سرد است یا گرم؟

  • مزاج ماش با پوست، سرد و خشک است.
  • مزاج ماش پوست کنده معتدل است.
  • باعث تسکین حرارت صفرا و خون می‌شود.
  • ماش ارزش غذایی بالایی دارد و خون خوبی از آن تولید می‌شود.
  • ماش پوست کنده برای رفع یبوست و با پوست آن برای درمان اسهال مفید است.
  • ماش برای تقویت بینایی و اعصاب مفید است.
  • ماش بهتر است تفت داده شده سپس در آب جوش طبخ شود.
  • ماش را با آب مرغ یا گوشت طبخ کنید و برای تسکین سرفه اعضای خانواده از آن استفاده نمایید.

مصرف ماش برای چه افرادی و کی مناسب است؟

مصرف ماش در فصل بهار و تابستان، در سرزمین‌های گرم، برای افراد گرم‌مزاج و دارای تب گرم مفید است.

مضرات مصرف زیاد ماش

  •  اگر پوست آن را کامل نگرفته باشند، کمی دیرهضم می‌گردد اما در کل در مقایسه با عدس، هضم راحت‌تری دارد.
  • مصرف بیش از اندازه آن، مایع منی را کم می‌کند و نیروی جنسی را تضعیف می‌کند.
  • افراط در مصرف ماش، برای دندان‌ها مضر است.

مصلح ماش چیست؟

روغن بادام شیرین و ادویه‌هایی مثل سماق، تخم کافشه، خردل، دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و میخک مصلح ماش هستند.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.