مزاج گوجه فرنگی

طبع گوجه فرنگی در طب سنتی سرد است یا گرم؟

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • از رب آن برای چاشنی و طعم دهنده غذا استفاده می‌شود.
  • مصرف آن در فصول گرم از افزایش بی رویه حرارت بدن جلوگیری می‌کند.
  • گوجه خوب و طبیعی در افزایش اشتها و تقویت بدن موثر است.
  • مصرف آن در فصول سرد سال مناسب نیست.
    .

بهترین نوع گوجه فرنگی کدام است؟

بهترین نوع آن، نوع ترش، آبدار و در اندازه متوسط آن است.

مضرات مصرف گوجه خام

  • نوع غیر طبیعی و خام آن(گلخانه ای) باعث تشدید حساسیت‌ها و بروز بیماری‌های پوستی می‌شود.
  • استفاده از گوجه در سالاد موجب اختلال در هضم غذا و تولید خون نامناسب می‌شود.
  •  افرادی که مشکلات معده از جمله زخم معده، ضعف هضم، نفخ، ترش و یا ورم معده دارند.
  • افراد سوداوی
  • افرادی که کبد ضعیف و حساسیت پوستی دارند.

مصلح گوجه فرنگی چیست؟

مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوجه، پختن آن با پیاز، زنجبیل، روغن زیتون و ادویه‌جات گرم  است.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.