مزاج تخم طالبی

طبع تخم طالبی در طب سنتی چیست؟

  • مزاج آن گرم و تر است.
  • تخم طالبی رطوبت مناسبی دارد و تسکین دهنده حرارت بدن است.
  • در مواردی اعم از تسکین و نرم کردن سینه، پایین آوردن تب و آرام کردن دستگاه گوارش موثر خواهد بود.
  • ترکیب تخم طالبی یا گرمک با تخم کدو و تخم خیار برای تسکین و نرم کردن سینه مصرف می‌شود. طرز مصرف آن این است که این سه تخم را کمی می‌کوبند و در آب می‌ریزند تا شیره آن در آب مخلوط شود، سپس آن را صاف کرده و مصرف می‌کنند.
  • تخم طالبی می‌تواند به دفع و از بین رفتن کرم‌های انگلی در روده بسیار موثر باشد (داروی ضد کرم).
  • چربی موجود در تخم طالبی می‌تواند یک میان وعده مناسب برای افرادی که دارای رژیم هستند یا نیاز به خوراکی دارند، باشد.
  • مطالعات نشان داده که دانه طالبی مدر است، که این امر باعث می‌شود تا آب بدن از طریق ادرار بهتر دفع گردد. ازین راه سموم و مواد زائد بدن را بهتر خارج می‌کند.
  • از تخم طالبی برای درمان اختلالات کلیوی استفاده می‌کنند. (بویژه مشکلات ناشی از افزایش حرارت کلیه در افراد گرم مزاج)
  • تخم طالبی ضد‌پیری بوده و تسکین دهنده درد است.
  • ساده‌ترین روش مصرف آن استفاده در سالاد سبزیجات و یا بصورت میان وعده است. (مانند تخمه آفتابگردان)
  • این دانه بسیار عالی، طعم بسیار خوبی به سالاد سبزیجات خواهد داد.
  • همین طور می‌توانید از تخم طالبی مانند کنجد، روی نان و شیرینی، ته دیگ برنج، روی سالاد و … استفاده کنید.
  • در کشور هند، این دانه را به عنوان یک ادویه تازه کننده دهان، البته با مخلوطی از رازیانه، هل و یکسری دیگر از ادویه‌ها استفاده می‌کنند.

مصلح تخم طالبی چیست؟

عسل و بنفشه مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج تخم طالبی هستند.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.