طبع چغاله بادام

در طب سنتی مزاج چغاله بادام

  • این میوه در طب‌سنتی مزاجی سرد دارد.
  • به عنوان مقوی دندان و مسکن حرارت دهان شناخته می‌شود.
  • همچنین برای جلوگیری از گرفتگی عضلات و رفع اسپاسم مفید است.
  • استفاده از نوبرانه‌ های بهار به‌ صورت خورش و ترشی انداختن آن ها (با سرکه طبیعی) بسیار مناسب تر است.

ملاحظات مصرف چغاله بادام

  • بهتر است افراد مبتلا به ناراحتی‌ های گوارشی مانند نفخ، سوء هاضمه و رفلاکس یا سالمندان و کودکانی که توان جویدن ندارند و دستگاه گوارششان ضعیف است، چغاله بادام را با احتیاط و محدودیت‌ های بیشتری میل کنند.
  • به طور کلی زیاده‌روی در مصرف آن موجب سردرد، دل پیچه، تهوع، اسهال، ترشح بیش از حد بزاق و رخوت می‌شود.
  • میوه هایی مانند گوجه سبز، چغاله بادام و زردآلوی کال که نارس چیده می شوند احتمال وجود سموم کشاورزی در آنها بیشتر است. قسمتی از سموم با رسیدن کامل میوه از بین می رود که در میوه های کال این اتفاق نمی افتد.

میوه‌ های نارس برای سلامتی مضر می‌ باشند ولی چغاله بادام از این قاعده مستثنی است و خوردن آن برای افرادی که دارای معده قوی هستند و در هضم آن دچار مشکل نمی‌شوند، اشکال ندارد.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.