طرز تهیه بستنی بادام

مواد لازم بستنی بادام

  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 4 فنجان
  • ثعلب بستنی: یک قاشق چایخوری
  • بادام: 2 فنجان
  • خامه: 5 فنجان
  • شیر: 2 لیوان
  • آرد سفید : 4 قاشق سوپ خوری
  • نمک: نصف قاشق مرباخوری
  • اسانس پرتقال: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکلات مایع: مقداری جهت تزئین
  1. شکر و آرد و نمک و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
  2. شیر را به آن اضافه و مخلوط کنید.
  3. مواد به دست آمده را در ظرف مناسب ریخته و به مدت سی دقیقه در ظرف آب جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید.
  4. پس از آن پودر ثعلب را اضافه کنید و بهم بزنید.
  5. سپس بگذارید مواد سرد شود.
  6. پس از سرد شدن مخلوط شیر، خامه و بادام‌های کوبیده شده و نیز اسانس پرتقال را به آن اضافه کنید.
  7. مواد را بخوبی مخلوط کنید و مرتب هم بزنید تا مقداری غلیظ و سفت شود.
  8. سپس بستنی را درون یخچال فریزر قرار دهید.
  9. هر سی دقیقه بستنی را از یخچال فریزر خارج کنید و آنرا بخوبی هم بزنید تا یخ نزند.
  10. این کار را چندین بار انجام دهید تا بستنی بادام شما خودش را بگیرد.
  11. بستنی را از یخچال فریزر خارج کنید و آنرا به میل و سلیقه خودتان با بادام و شکلات مایع تزئین کنید.
  12. بستنی بادام شما آماده است.
تهیه بستنی بادام
تهیه بستنی بادام
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.