بستنی پلمبیر
مواد لازم بستنی پلمبیر
- تخم مرغ: 5 عدد
- ثعلب: 1 قاشق چایخوری
- خامه: 500 گرم
- شکر: 8 قاشق غذاخوری
- وانیل: کمی
- خلال پسته: 1 قاشق غذاخوری
- خلال بادام: 1 قاشق غذاخوری
- کمپوت آناناس: نصف لیوان
طرز تهیه بستنی پلمبیر
- زرده و سفیده تخم مرغها را جدا میکنیم.
- زردهها را با شکر و پودر ثعلب و شکر بخوبی هم میزنیم تا زردهها سفت و کشدار شوند.
- سفیدهها را هم جداگانه با همزن میزنیم تا سفیدهها سفت و حالت پفکی پیدا کنند که با برعکس کردن ظرف نریزد.
- خامه را با همزن میزنیم تا سفت شده و فرم بگیرد.
- سفیده و زرده و خامه هم زده را به همراه آناناسهای خرد شده، خلال پسته و خلال بادام مخلوط میکنیم.
- این کار باید به وسیله قاشق و به آرامی انجام شود که حجم مخلوط کم نشود.
- مایه پلمبیر را در قالب میریزیم و در فریزر قرار میدهیم.
- پس از حدود 2 ساعت بستنی را از فریزر خارج میکنیم.
- به دلخواه و سلیقه خود بستنی را با تکههای آناناس تزئین کنید.
- بستنی پلمبیر شما آماده است.
بیشتر بخوانید: