چیکار کنیم چای کف نکند؟

هر شغلی با تکینیک هایی همراه است. تکنیک ساده برای جلوگیری از کف کردن چای، چیکار کنیم چایی ما کف نکند و برای پذیرایی چای بدون کف سرو کنیم؟

امروز قصد ندارم یکی از تکنیک های شغل آبدارچیان اداری را در اختیار شما عزیزان قرار دهم.شاید در مهمانیها و یا در شرکت یا اداره ای که با چای از شما پذیرایی شده دیده باشید که روی برخی از فنجان هاکف جمع شده است.و در این زمان خوردن چنین چایی برای شما لذت بخش نیست.

دلایل کف روی چای عبارت است از:

  • احتمالا آب کاملا جوش نبوده است
  • آب داخل کتری و یا سماور سرد شده است
  • آب جوش از فاصله زیاد روی چای ریخته شده است

باید بدانیم اگر ما چای کف کرده برای مهمان یا مشتری شرکت بیاوریم به هیچ عنوان تشریفاتی نبوده و نشان از بی توجهی ما است.

تکنیک ساده برای جلوگیری از کف کردن چای

بهترین تکنینک برای جلوگیری از کف کردن چای و همچنین تنظیم رنگ چای این است که برخلاف روش سنتی که همه آبدارچیان انجام می دهند عمل نماییم.

یعنی اینکه بجای اینکه اول در فنجان چای بریزیم ابتدا آب جوش ریخته شود و بعد چای را به آب جوش اضافه نماییم. با این ترفند ساده ما دیگر چای کف آلود نخواهیم داشت.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.