نکات چیدن میوه در جلسات اداری
در برخی از شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی،در مبحث فنون پذیرایی و تشریفات از میوه به عنوان یکی از خوراکیها در کنار نوشیدنیهای گرم و همچنین بسکوئیت و کیک استفادهای میشود .
نکات مهم در طریقه چیدن میوه در جلسات اداری ا به شرح ذیل میباشد :
1-همیشه میوه در مقابل افراد با فاصله ۳۰ سانتیمتر از لبه میز قرار میگیرد و باید آب و چای را با فاصله مناسب در کنار آن قرار دهیم.
2- میوه را میتوانیم به صورت برش خورده و یا درسته بچینیم .
3- اگر میوه ای را مثل پرتقال و یا موز برچسب داشته باشد باید برچسب آن را جدا نمائیم
4- به هیچ وجه از خیار برای میهمانان خارجی و بینالمللی استفاده نکنید.
5- سیب را بعد شستن توسط دستمالهای تمیز خشک و براق نمایید. چوب سیب را حتما جدا نموده و همان قسمت را توسط دستمال تمیز کنید.
6- اگر از انگور به عنوان میوه فصل استفاده میکنید آن را به بخشهای کوچکتر تقسیم نمایید .در شستن انگور دقت کافی به خرج دهید، زیرا ممکن است تار عنکبوت و یا مو در میان خوشه انگور وجود داشته باشد، که از دید ما پنهان بماند.
7 – در صورتی که از گیلاس و یا توت فرنگی استفاده میکنیم نیاز نیست چوب گیلاس و یا بر گ توت فرنگی را از آن جدا نماید.
8- میتوانیم از میوههای درشت مانند هندوانه و خربزه نیز به صورت برش خورده درچیدمان میوه استفاده کنید، که البته در دورههای حضوری گروه آموزشی نوشیجان به صورت عملی آموزش برش میوه ه ها انجام میگیرد .
نکته چیدن میوه در جلسات اداری:
قرار دادن کارد و چنگال میوهخوری برای تمامی میوه ها لازم و ضروری است .اگر چیدمان میوه به صورت گروهی و در میوهخوری انجام گیرد باید روی آن را توسط سلفون بپوشانید.