طبع زردآلو

مزاج زردآلو سردی یا گرمی؟

  • مزاج آن سرد و تر است.
  • خشک کرده آن ( برگه زردآلو) بهتر از تازه آن است و عوارض کمتری دارد.
  • این میوه‌ در حالت رسیده، آبدار و شیرین، غذای کاملی محسوب می‌شود و می‌تواند به تنهایی بجای وعده ناهار مصرف شود و مواد مورد نیاز بدن را تأمین کند.
  • به تأمین رطوبت بدن کمک می‌کند و از غلبه حرارت بر بدن در تابستان جلوگیری می‌کند.
  • مانع از یبوست مزاج می‌شود (در افراد مسن، کودکان و کسانی که معده ضعیف دارند، بهتر است خشک شده آن (برگه زردآلو) مصرف شود).
  • در صورتی که به خوبی هضم شود، بازکننده انسدادها و برطرف کننده بدبویی دهان است.
  • آشامیدن آب پخته آن مانع جوشش خون و صفرا، تسکین دهنده تشنگی و مسهل صفرا است.
  • در رفع آروغ و بوی بددهان و التهاب معده مؤثر است.
  • برای کسانی که لاغر خشکیده و نحیف هستند، سودمند است.
  • کسانی که نفخ و رفلاکس شدید معده دارند، بهتر است بجای زردآلوی تازه از برگه خشک آن استفاده کنند.

نکات مهم در مصرف زردآلو

  • زردآلو برای سرد مزاجان مضر است و زیاد خوردن آن موجب برص ( ویتیلیگو) می‌شود.
  • ناشتا خوردن زردآلو، خوردن آن بلافاصله بعد از غذا و هم چنین خوردن آب بعد از آن فوق‌العاده مضر است.
  • در صورت مصرف به شکل غیر اصولی زود در معده متعفن شده و باعث نفخ، آروغ ترش و تب‌های عفونی می‌شود.
  • اگر معده رطوبت غیرطبیعی داشته باشد یا ضعیف باشد، مصرف آن بی‌زیان نیست و می‌تواند رفلاکس و نفخ و آبریزش دهان را افزایش دهد.

بهترین نوع زردآلو چه نوعی است؟

بهترین زردآلو؛ رسیده، شیرین و با پوست لطیف است که مغز هسته آن نیز شیرین باشد.

مصلح زردآلو چیست؟

انیسون، زنیان، زیره، روغن زیتون و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج زردآلو هستند.

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.