مزاج سرکه بالزامیک چیست؟

طبع سرکه بالزامیک در طب سنتی سرد است یا گرم؟

  • طبع سرکه بالزامیک در طب سنتی سرد و خشک است.
  • مصرف آن برای بیماران دیابتی مفید می باشد.
  •  به کاهش کلسترول کمک می کند.
  • برای درمان زخم‌ها و جراحت‌ها استفاده می‌شود.
  •  برای درمان تهوع صبحگاهی در دوران بارداری مفید می باشد،
  • به بهبود هضم غذا کمک کرده و با افزایش حرکات روده باعث درمان یبوست می شود.
  • به منظور درمــان عفونت هــای ویروســی، باکتریایــی و ضدعفونــی نمودن زخم هــا اســتفاده می شود.
  •  خاصیت ضد سرطان و تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر عفونت و بیماری ها از ویژگی های مصرف سرکه بالزامیک، است.
  • این سرکه به اسیدی‌تر شدن محیط معده کمک کرده و در نتیجه فرآیند هضم و جذب بسیاری از مواد مغذی بهبود می‌یابد.
  • با افزودن کمی سرکه بالزامیک به آب جوش و تنفس بخار آن می‌توان گرفتگی بینی را برطرف کرد. 
  • مصرف سرکه بالزامیک، باعث کاهش اشتها و القا فرایند سیری شده، برای کاهش وزن و لاغری موثر است.
  • به سبب خاصیت چربی سوزی، به کاهش چربی خون کمک کرده، مصرف آن برای بیماران مبتلا به چربی خون بالا مفید بوده و خطر بروز سکته های قلبی و مغزی را کاهش می دهد.
  • دارای خاصیت ضد قارچ بوده، برای درمان عفونت دستگاه تناسلی و مجاری ادرار زنان مفید است.
  •  این نوع سرکه را می‌توان برای درمان آکنه به صورت موضعی استفاده کرد.
  •  به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی موی سر شناخته می شود.
  •  با جایگزین کردن سرکه بالزامیک، با چربی و روغن‌های مضر می‌توان تا حد بسیاری از حجم مصرف چربی‌ها کاست. با استفاده از ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری سرکه بالزامیک به‌عنوان سس یا ماریناد، نه‌تنها غذای‌تان خوشمزه‌تر می‌شود، بلکه به حفظ سلامت بدن‌تان کمک می‌کند.

توجه کنید که

  • مصرف بیش از ۲ قاشق غذاخوری سرکه، در طول روز مضر است.
  • افراط در مصرف آن موجب اسیدی شدن خون شده و میتواند تبعاتی نظیر کاهش عملکرد قلب و پوکی استخوان را در برداشته باشد.
  • به طور کلی مصرف سرکه به افراد ضعیف و لاغر، سالمندان و کسانی که مبتلا به زخم دستگاه گوارش هستند، توصیه نمی شود.

طرز تهیه یک ترکیب خاص با سرکه بالزامیک و عسل

مواد مورد نیاز

  • سرکه بالزامیک یک پیمانه
  • روغن زیتون یک پیمانه
  • سیر خرد شده ۲ حبه
  • عسل یک قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان دلخواه
  • آویشن به میزان دلخواه
  • گلپر به میزان دلخواه

طرز تهیه

  1. تمام مواد را در میکسر بریزید تا بهم خورده و سس یکنواخت شود.
  2. سس بالزامیک تهیه شده را در یخچال قرار دهید تا سرد شود و بتوانید برای انواع سالاد از آن استفاده نمایید.
  3. در صورت تمایل می توانید از جعفری خشک شده یا سس خردل در تهیه سس بالزامیک استفاده نمایید.
  4. استفاده از عسل به منظور ملس کردن طعم سس بالزامیک است.
  5. در تهیه برخی غذاهای مرغی و گوشتی همچون استیک می توانید از سس بالزامیک استفاده کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.