زاج چیست؟ خواص زاج

زاج (به انگلیسی: Alum) در طب سنتی ایران در دهه اخیر همراه با نام گیاهان دارویی شناخته شده در صورتی که طب سنتی ایران شامل ادویه طب سنتی است و تنها گیاهان نمی باشند ادویه طب سنتی شامل( معدنی، حیوانی، گیاهی ) است.

گوشه ای از این اقیانوس بی کران، معدنی ها می باشند که زاج ها با متجاوز از 25 نوع یکی از این مواهب هستند. زاج نیز همچون برخی گیاهان از ادویه ضد عفونت می باشد به دلیل آنکه دارای مواد قابضه می باشد. جسمی معدنی بلوری و در اثر تاثیر مواد معدنی به رنگ های متفاوت دیده می شود.

مضرات استفاه از زاج

از خوردن اقسام زاج سرفه دموی و سل و قروح اعضا با طنی امعا و سجح حاصل می شود. مصرف بیش از 3 گرم زاج ( زرد) کشنده است.

ترکیبات زاج

  • زاج ها دارای مواد فلزی گوناگون می باشند سفید آن دارای حامض کبریتیک (اسید سولفوریک)، اکسید اول آهن و آب سولفات پتاسیم، آلومین می باشد. 
  • زاج سبز: دارای سولفات آهن، زاج کبود یا کات کبود دارای سولفات مس.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.