خورشت آلو
خورشت آلو یکی از غذاهای سنتی شهر اصفهان است. این خورشت را می توانید با مرغ و یا گوشت بپزید. در ادامه با طرز تهیه ی خورشت آلو آشنا شوید.این خورشت آلو را می توانید با گوشت خورشتی هم بپزید. در این صورت باید اجازه بدهید گوشت بپزد و بعد هویج و آلو را به آن اضافه کنید.
مواد لازم خورش آلو
- سینه ی مرغ 2 تکه
- آلو 18 عدد
- هویج 1 عدد
- سیب زمینی کوچک 1 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
- شکر به مقدار لازم
طرز تهیه خورش آلو
- ابتدا پیاز را خلالی خرد و با کمی روغن تفت بدهید.
- سپس مرغ ها را خرد کنید. و با پیازها تفت بدهید.
- آلوها را بشویید و خیس کنید.
- آلوها را بشویید و خیس کنید تا شن ها از بین آن ها خارج شود.
- زمانی که مرغ ها کمی پخت آلوها را اضافه کنید.
- هویج ها را به شکل خلالی 2 الی 3 سانتی خرد کنید و به آلوها اضافه کنید.
- سپس زعفران آبکرده، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- حدود نیم ساعت قبل از پخت سیب زمینی را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.
- اجازه بدهید سیب زمینی بپزد و خورشت لعابدار شود.
- رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه بدهید همه ی مواد خوب با هم بپزند و جا بیفتد.
- یک رب پایان خورشت آن را بچشید و اگر ترش بود مقداری شکر بریزید تا مزه ی ملس بگیرد.
- می توانید با قاشق روی آلوها قاچ بزنید تا طعم آن به خورشت اضافه برود.
- در اصل برای خورشت آلو باید آلوها له باشند.
نکات تهیه خورش آلو
- میزان اضافه کردن شکر به سلیقه ی شما و میزان ترشی آلوها بستگی دارد.
- در این خورشت می توانید از آلو بخارا، آلو برقانی زرد و سیاه استفاده کنید.
- در این خورش می توانید از رب گوجه استفاده نکنید و رنگ آن را با زعفران تنظیم کنید.
- اگر این خورش را ترش دوست دارید می توانید شکر اضافه نکنید.
- اما اصل این خورشت ملس است.
- سیب زمینی در این خورشت برای لعاب انداختن خورشت است.
- لازم نیست زیاد استفاده کنید.
- این خورشت آلو را می توانید با گوشت خورشتی هم بپزید.
- در این صورت باید اجازه بدهید گوشت بپزد و بعد هویج و آلو را به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: