طرز تهیه انواع سس پاستا

باید بگوییم که این سس پاستا است که در طعم و عطر آن تاثیر بسیاری دارد. از این رو ما قصد داریم در این مطلب شما را با طرز تهیه سس پاستا آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

سس پاستا انواع مختلفی دارد که در ادامه به آموزش آن می پردازیم.
سس پاستا

4 نوع سس پاستا: طرز تهیه سس های معروف پاستا

همان طور که گفته شد، برای تهیه این غذای خوشمزه ایتالیایی، از سس های مختلفی استفاده می کنند که طعم های فوق العاده ای به آن می بخشند. در ادامه این مطلب شما می توانید با طرز تهیه سس پاستا آشنا شوید:

1. طرز تهیه سس آلفردو برای پاستا

یکی از خوشمزه ترین سس هایی که برای پاستا از آن استفاده می کنند، سس آلفردو است. این سس طعم بسیار خوبی دارد و برای ریختن روی پاستا گزینه ای بسیار مناسب است:

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

  • یک قاشق غذاخوری سیر
  • یک چهارم فنجان کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • یک پنجم فنجان خامه غلیظ
  • یک پنجم فنجان شیر پرچرب
  • یک دوم فنجان پنیر رده شده پارمزان
  • جعفری به مقدار لازم
  • نمک دریایی و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این سس پاستا، شما در ابتدا می بایست ظرفی آورده و کره را درون آن روی حرارت قرار دهید تا آب شود. بعد باید سیری که به شکل ریز خرد کرده اید را به آن بیفزایی و در حدود یک دقیقه با کره و در حرارت ملایم تفت دهید. بعد می بایست آرد را با مقداری آب مخلوط نمایید و زمانی که غلیظ شد، به مخلوط کرده و سیر اضافه نمایید.

بعد از این مرحله می بایست پنیر پارمزان، خامه، شیر و نمک و فلفل را نیر به مواد تهیه شده بیفزایید و کمی صبر کنید تا حرارت آن را به غلظت مناسبی برساند. در نهایت جعرفی خرد شده ره مواد افزوده و حرارت را خاموش کنید. سس آلفردو خوشمزه شما آماده است و اکنون می توانید با افزودن سس پاستا به این غذا، از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

2. طرز تهیه سس پستو

برای درست کردن این سس، می بایست مواد اولیه زیر را تهیه کنید:

مواد لازم برای درست کردن سس پستو

  • دو لیوان ریحان به اندازه کافی مغز گردو
  • 3 حبه سیر درشت
  • نصف لیوان روغن زیتون
  • نصف لیوان پنیر پارمزان

طرز تهیه

برای درست کردن این سس پاستا، در ابتدا می بایست گردوها را درون آسیاب بریزید و خوب آن ها را خرد و پودر کنید. (درصورت تمایل می توانید از بادام زمینی استفاده کنید) بعد باید تمامی موادی که در بالا معرفی کردیم را درون میکسر بریزید و آن ها را آن قدر هم بزنید تا ماده ای غلیظ به دست آید. سس پستو شما به همین آسانی و به این سرعت آماده است و شما می توانید آن را روی پاستا و یا پیتزا بریزید و میل نمایید.

طرز تهیه سس پستو که یک از انواع پاستا است بسیار ساده است.
سس پستو

3. طرز تهیه سس بشامل (سس سفید پاستا)

یکی دیگر از خوشمزه ترین سس های پاستا که طرفداران زیادی دارد، سس بشامل است. برای تهیه این سس به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای تهیه سس بشامل

  • یک لیوان شیر
  • دو قاشق غذاخوری خامه
  • چهار قاشق غذاخوری کره
  • دو قاشق غذاخوری آرد سفید و یا ذرت
  • نمک، فلفل، پودر زنجبیل به مقداری لازم

طرز تهیه

اول از همه می بایست درون تابه ای، کره را ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود. بعد آرد را درون کره بریزید و کمی صبر کنید تا خامی آرد گرفته شود. توجه داشته باشید که برای درست کردن این سس، لازم نیست تا آرد را سرخ کنید، یک تفت کوچک برای از بین بردن خامی آرد کافی خواهد بود. اکنون به آرامی شیر را به این مخلوط اضافه نمایید و مدام آن را هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. بعد ادویه ها را به آن اضافه نمایید.

دوباره به هم زدن پیوسته و مداوم خود ادامه دهید تا سس پاستا به غلظت مد نظرتان برسید. هنگامی که غلظت سس کافی شد، حرارت را خاموش کرده و به آن خامه بیفزایید. البته اگر علاقه ای به طعم خامه ندارید، می توانید آن را از این دستور طبخ حذف نمایید و سس خود را بدون خامه درست نمایید از این سس می توانید در لازانیا استفاده کنید.

4. طرز تهیه سس قارچ

سس قارچ نیر طرفداران زیادی دارد و ترکیب آن با پاستا بسیار فوق العاده خواهد بود. برای تهیه این سس به این مواد اولیه نیاز دارید:

مواد لازم برای تهیه سس قارچ برای پاستا

  • 300 گرم قارچ
  • یک حبه سیر
  • دو عدد پیاز
  • دویست گرم خامه
  • نصف پیمانه شیر
  • 50 گرم کره
  • یک قاشق غذاخوری آبلیمو
  • سه قاشق غذاخوری روغن
  • سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • پنیر پارمزان
  • به مقدار کافی نمک و فلفل

طرز تهیه سس پاستا قارچ

سیر و پیاز را رنده نمایید و آن ها را درون تابه ای بریزید و در روغن تفت دهید تا مقداری نرم شوند. سپس قارچ ها را به شکل ورقه ای خرد نمایید و آن ها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. بلافاصله می بایست نمک و فلفل را به همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو به این ترکیب بیفزایید و همه را با هم تفت دهید. توجه داشته باشید که درجه حرارت را به گونه ای تنظیم نمایید که قارچ ها آب نیندازند. سپس نصف پیمانه شیر را با خامه مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مخلوطی یکدست به دست آید. بعد باید آن را به تابه بیفزایید و به طور مداوم هم بزنید تا ترکیب غلیظ شود. بعد باید کره و جعرفی خرد شده را به این سس اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید. سس پاستا خوشمزه شما آماده است.

طرز تهیه سس قارچ که می توانید هم لازانیا و انواع پاستا استفاده کنید را در بالا مطالعه کنید
سس قارچ برای پاستا

بیشتر بخوانید:

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.